·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

EDUCACIÓ CRISTIANA

Activitats


El Departament de Pastoral s'encarrega d'animar i coordinar a la comunitat educativa per tal de fer palesa en aquells valors cristians que són propis de la nostra escola.

Enguany, el Projecte de Pastoral es centrarà en tres punts fonamentals:

Voluntariat

És el gran tret fonamental del nostre centre durant les hores no lectives. La nostra escola és sempre viva gràcies al treball desinteressat de molt joves que donen part del seu temps per millorar el seu entorn. Durant el primer trimestre del curs, encetarem l'activitat de Bons Amics, una Associació vinculada a l'Escola que centra les seves activitats en tres branques: Grumets (3er i 4rt de primària), Ulls Oberts ( 5è i 6è de primària ), Mà Oberta (1er i 2on ESO), Cor Obert 1-2 (3er i 4t ESO), Cor Obert 3-4 (1er i 2n de Bat). A més a més, està consolidat el grup de Joves (18+), dirigit a tots aquells que vulguin viure la fe i el camí espiritual enfocat envers la solidaritat.

Projecte solidari

Des de la nostra escola hem de mirar més enllà de les realitats individuals. És per aquest motiu que col·laborarem amb un projecte educatiu ESTELLA, mitjançant l'agermanament amb la Diòcesi de Trujillo (Honduras), a través del qual duem a terme l'Aula Compartida, en la que mestres de les Escoles Diocesanes de Tarragona i de les escoles hondurenyes, comparteixen experiències i creixen plegats com a docents.

Interioritat i vivència cristiana

Una de les característiques del ideari del nostre centre és el tarannà cristià. Els nostres alumnes necessiten un espai per aturar-se una estona, aprendre a pregar i a reflexionar sobre tot allò que els envolta des d'una perspectiva espiritual. Mitjançant el lema del curs, acompanyem als nostres alumnes en aquest camí d'oració i interioritat al llarg del Temps Litúrgic en cada moment del curs: Advent, Nadal, Temps Ordinari, Quaresma, Setmana Santa, Pentecosta.

Multimèdia