·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

Notícies

Casal estiuenc a Escola Joan XXII

11-07-2023
Un estiu en moviment a l'escola Joan XXIII que, novament enguany, organitza el casal d'estiu per tots els nens i nenes des d'I3 fins 4t de primària.

El curs escolar ha finalitzat i dona la benvinguda a les vacances d'estiu. Organitzat per Bons Amics, un any més es realitza el casal del 26 de juny al 21 de juliol, de 9h fins a les 13h. Un estiu calorós, però ple d'activitats de lleure i també d'aprenentatge. L'objectiu del casal és poder gaudir, compartir amb nens i nenes d'altres edats, que durant el curs no tenim ocasió i aprendre noves activitats en el marc del lleure educatiu.

Aquest any el casal d'estiu segueix una temàtica cinematogràfica que varia cada setmana, on els nens i nenes que assisteixen al casal fan activitats relacionades amb la temàtica setmanal. La primera setmana la temàtica va ser "Vaiana", la segona setmana va ser "Los Goonies" i aquesta setmana "Pirates del Carib" i l'última setmana "Mario Bros", tot seguint activitats diferents per cada dia de la setmana dintre del context de la temàtica seleccionada:
Dilluns: esport.
Dimarts: cuina.
Dimecres: : Taller/treballs manuals.
Dijous: Experiments.
Divendres: Excursió fora de les instal·lacions de l'escola.

A més les activitats de les activitats d'aigua diàries per combatre la calor que fa aquest mes.

Aqui teniu l'enllaç a l'album fotogràfic.


Xarxes socials: