·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

Notícies

Dia de les Famílies 2023

06-06-2023
Aquest passat dissabte 3 de juny vam celebrar a la nostra escola el Dia de les famílies, una jornada molt important per a nosaltres i que porta celebrant-se a l'escola molts i molts anys.


És una gran oportunitat per obrir les portes a tothom; alumnes, famílies, professors, personal d'administració i manteniment i a tothom que vulgui conèixer l'escola. Un dia per veure les instal·lacions i els projectes que s'han realitzat, per gaudir i parlar amb altres famílies i docents, ballar i fer un munt d'activitats conjuntament.


Durant tot el matí l'oferta era prou àmplia i costava poder passar per totes les activitats. Des de tallers i activitats preparats per tot l'equip docent, fins la pintura participativa d'un dels murals de l'escola, animació musical per part d'una xaranga, pintacares, castells inflables i un concert solidari final animat pel nostre professor de secundària Joan Ràfols. En aquest concert van participar molts alumnes de secundària i altres professors i professores; destaquem especialment la participació dels alumnes de 1r d'ESO que van cantar la cançó "Ara", una cançó que Miki Núñez va gravar per la Fundació Miquel Valls i que s'ha convertit en un himne pels malalts d'ELA.

Com sempre aquesta jornada manté un component solidari molt important. Hem col·laborat amb el projecte solidari PosemcoloralELA, liderat per Eli Joglar, professora de secundària. Aquest projecte col·labora amb la citada Fundació Miquel Valls (Fundació Catalana d'ELA).

També hem col·laborat amb l'associació Pulseras Candela, dedicada a la investigació del càncer infantil.

La jornada també va comptar amb la col·laboració de l'AMPA de l'escola en el servei de bar. Part de la recaptació que es va obtenir d'aquest servei va destinada als citats projectes solidaris.

En definitiva, estem molt contents i contentes de poder passar una jornada com aquesta, apropant l'escola a les famílies i al barri, per poder continuar fent d'aquesta escola, una gran família.

Aqui teniu el recull fotogràfic

 

 


Xarxes socials: