·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

Notícies

Preparem Nadal amb solidaritat, l'Escola Joan XXlll pel menjador social i Càritas a Bonavista

06-12-2022

La setmana passada l'equip de Pastoral de l'escola va organitzar una recollida d'aliments per tota l'escola com a donació pel menjador social i Càritas de Bonavista. Aquest recapte va consistir en un total de 1290 quilos de menjar no perible i productes de neteja personal.


Ens vam organitzar per tal que cada curs es responsabilitzava d'un tipus d'aliment o producte a portar, i a través d'una petita dinàmica a classe, on cada grup es planteja un objectiu es van anar comptabilitzant els kilograms portats i assolint els objectius.

Tanmateix, es va organitzar un sopar solidari pels treballadors del centre, on la totalitat de l'import recaptat va ser donar íntegre al menjador social de Bonavista, en el que van participar prop de 100 persones, i on vam gaudir d'un bingo solidari dinamitzat pels monitors de l'esplai de l'escola Bons Amics.

Estem molt compromesos amb les persones més necessitades del nostre voltant, per això estem molt contents de la gran participació, moltes gràcies a totes les famílies, nens i nenes i personal del centre. 

Veure fotografies


Xarxes socials: