·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

Notícies

Presentació del lema i visita de l'Arquebisbe

27-10-2022
El dia 26 d'Octubre vam celebrar la presentació del lema de les escoles de l'Arquebisbat "Escolto i actuo!", a més comptem amb la visita del Mons. Joan Planellas i Barnosell, Arquebisbe metropolità de Tarragona i primat.

Aquí teniu l'enllaç a la web de l'Arquebisbat amb la seva notícia.

S'ha dut a terme una activitat on van participar tota la comunitat de l'Escola Joan XXlll, es van repartir els objectius associats als ODS (objectius de desenvolupament sostenible) amb la finalitat de respondre a "Escolto” pensant en la manca que trobem en cada objectiu, i donar una resposta "Actuo "al fet que podem aportar per a donar una solució a aquest problema resoldre aquest inconvenient, això es va treballar a classe amb tots alumnes i a les reunions dels diferents equips de l'escola.

 

L'acte que es va realitzar va consistir en una petita introducció del que s'havia fet anteriorment, una petita motivació del director i unes paraules del Mons. Arquebisbe donant les gràcies i encoratjant als infants i als docents per ser motor del canvi. Dos representants de cada grup van sortir a llegir la problemàtica i l'ODS relacionats que havien treballat a la classe, mentre altres companys enganxaven la peça. Al finalitzar va quedar un mural on es representa el lema i totes les actuacions que volem fer a l'escola per fer del món un món millor.

Us enllaço a l'album fotogràfic


Xarxes socials: