·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

NotÝcies

Promociˇ de la nutriciˇ saludable

08-11-2022
A l'Escola Joan XXlll estem molt conscienciats sobre la importÓncia de l'alimentaciˇ saludable per a tots els nens i nenes de la comunitat educativa, coincidint amb l'ODS 2 de Fam i seguretat alimentÓria, que s'estÓ treballant des de diferents punts.

Des de ja fa temps, la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili ofereix activitats de promoció d’una nutrició saludable realitzades per estudiants de quart del Grau de Nutrició Humana i Dietètica i supervisades per professorat de la URV. Durant dues setmanes, aquests alumnes universitaris han dut a terme diferents activitats que tenen com a eix comú millorar la salut i ser conscients que alimentar-se de manera saludable és una gran inversió de futur, i ahir es va finalitzar la ronda d’activitats  amb un taller a la classe de P5.

Mitjançant el joc, els nostres alumnes van conèixer quins aliments són els que formen un esmorzar saludable i aprendran a escollir els aliments adequats per fer un àpat saludable.


Xarxes socials: